Lendum

Pæn tilslutning til årets torvemarked

stadepladserne var gratis, så udgifterne var små

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kurt Janerka var yderst tilfreds med dellevognen.

LENDUM:Trods det usikre vejr, var tilslutningen til årets torvemarked i Lendum pæn. Regnen stoppede ved ni-tiden, da vejen blev lukket. Alligevel blev flere boder og udstillere væk i skræk for, at himlen skulle åbne sig igen.

Heldigvis kom solen frem, og mange lagde vejen forbi de boder, som var blevet opstillet. Nogle havde mere handel end andre, men da stadepladserne var gratis, var udgifterne små.
En smykkesælger kunne glad fortælle, at hun havde fået ca. 3000 kr. i kassen, så hun ville gerne møde op til næste år igen.
Hoppeborgene blev flittigt brugt og alle hyggede sig.
Der var levende musik, både i teltet og ved ”Tyrene” udenfor Brugsen. I teltet var der harmonikamusik, mens et par gademusikanter ”spillede noget tosset godt musik”, lød det fra de omkringstående.
Ølsmagningen i tilbudsteltet gik fint og mange varer blev solgt.
Kroens dellevogn med fiskefrikadeller var et godt tilløbsstykke, og mange fik deres sult stillet både før og efter middag. Der var også travlhed i teltet med salget af pomfritter og pølser samt øl og vand.
Tombolaen med mange fine gevinster, havde fået en fin plads i en carport, så her var ingen nervøse trækninger at spore hos Helle fra bestyrelsen, som satser på bedre vejr næste år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.