Pænt fremmøde i Aalborg

Flere gode boksekampe i Europahallen

Sune Krogh hentede en god sejr ved julestævnet trods et længere fravær fra træningslokalet. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Sune Krogh hentede en god sejr ved julestævnet trods et længere fravær fra træningslokalet. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Det traditionsrige julestævne i Aalborg på 4. juledag kan stadig ikke trække helt så mange tilskuere til, som man kunne i boksningens højtid tilbage i 70erne og 80erne, hvor der var mere end 1.000 mennesker til de gigantiske bykampe mellem Aalborg og København.

Lindholm BK, IK Sparta og AK Jyden har dog igen fundet sammen i samarbejdet om at byde på masser af boksning i julen, og de tilskuere, der kom i Europahallen, fik gode smagsprøver på det talentarbejde, der gøres i Aalborg.

Hovedkampen med Mathias Thomsen fra AK Jyden mod Rajab Sarwari fra BK Aarhus skulle vise sig at blive en særdeles underholdende forestilling.

Sarwari kom ud som lyn og torden i 1. omgang og scorede en del træffere, mens Mathias Thomsen pacede sig selv mere og nøjedes med at score fra distancen. Den tidligere danske mester havde dog tydeligt fået kam til sin ikke-eksisterende hårpragt i den aggressive Sarwari, men scorede bedre i anden omgang, hvor han fik brugt sin enorme rækkevidde bedre.

Kampen forblev tæt i tredje periode, men Mathias Thomsen hentede sejren med dommerstemmerne 3-2.

- Jeg kunne hvae gjort det bedre, men i første kamp i sæsonen skal der være plads til forbedringer, siger Mathias Thomsen.

- Det er altid dejligt at være med til julestævne. De unge får en masse ud af det - jeg kan stadig huske, da jeg var med til mit første, siger letsværvægteren.

Flere sejre

Tidligere i stævnet var der sejr til Lindholm BK’s Stefan Veth i en ekstremt rodet forestilling, ligesom AK Jydens to gode talenter Søren Rasmussen og Shaun Smith også fik vist deres talenter frem i flotte sejre.

Sune Krogh fra det berømte Krogh-dynasti er først lige returneret til træningslokalet efter en længere pausen og pacede derfor sig selv fornuftigt, og det gav en sikker imod Abdalla Mohammed fra Valby IK.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.