Pænt plus i Orskov trods øget konkurrence

Værftet i Frederikshavn fik overskud på 19,5 millioner kroner

Direktør Jeppe Ørskov: - Vi mærker stigende konkurrence fra Norge. Men vi har en fin belægning de næste måneder. Arkivfoto: Peter Broen <i>Pressefotograf Peter Broen</i>

Direktør Jeppe Ørskov: - Vi mærker stigende konkurrence fra Norge. Men vi har en fin belægning de næste måneder. Arkivfoto: Peter Broen Pressefotograf Peter Broen

FREDERIKSHAVN:De 225 medarbejdere på Orskov Yard i Frederikshavn kan glæde sig over, at det fortsat går godt for værftet, selv om konkurrencen er øget.

Værftet har netop offentliggjort et årsregnskab, der viser et overskud på 19,5 millioner kroner efter skat.

Det er på nær et par hundredtusinde kroner det samme som sidste år, selv om bruttoresultatet faldt en anelse fra 141 til 137 millioner kroner.

Jeppe Ørskov, adm. direktør og medejer af Orskov Yard, håber, at det nuværende niveau kan fastholdes fremover. Men han erkender, at der er øget konkurrence på det område, værftet har specialiseret sig i, nemlig reparationer og ombygninger af skibe.

- Den stigende konkurrence kommer især fra værfter i Norge. Der er ordretørke på nye skibe, så i stedet går de norske værfter nu ind i reparationer, og det mærker vi selvfølgelig. Men vi har en fin belægning de kommende måneder, siger Jeppe Ørskov.

Regnskabsåret for Orskov Yard A/S sluttede 30. september.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.