Pakketyve for retten

De fire mænd som forsøgte at sende koster hjem med posten får deres dom i dag

Niels Hansen
I den pakke, der blev afsendt fra Hurup, var der blandt andet smykker og en bærbar computer, som stammede fra indbrud i henholdsvis Koldby og Holstebro. Arkivfoto: Peter Mørk
Tyverier 3. september 2013 07:00

THY-HANNÆS: Det blev en lang retsdag i Retten i Holstebro, da de fire mænd fra Georgien, som i juni blev varetægtsfængslet for flere indbrud i Vestjylland, skulle stå til ansvar.

Men da de ti tiltalepunkter var gennemgået kunne anklager Ninna Kylkjær konstatere, at de tre dommere i hvert fald havde en enkelt gerningsmand til fire af seks indbrud.

Men resten af kvartetten nægtede pure kendskab til indbrud, mens det dog for en af dem er svært at undgå straf for at have kørt i en bil uden lovlige nummerplader og gyldigt kørekort, mens to andre må stå til ansvar for at have brugt falsk id for blandt andet at ”narre” to politibetjente.

I dag gennemgår anklageren så diverse dokumenter, som blandt andet forklarer om, hvordan det lykkedes politiets efterforskere at få standset den postpakke på 18 kilo, som var blevet afsendt fra postbutikken i Hurup, og som indeholdt diverse tyvekoster.

I den pakke var der blandt andet smykker og en bærbar computer, som stammede fra indbrud i henholdsvis Koldby og Holstebro.

Derudover også et kamera, som stammede fra et indbrud i maj på Sjælland.

De fire, der alle var registreret som asylansøgere, vil som straf blive mødt at et krav om ubetinget fængsel og så en udvisning af Danmark.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...