AaB

Pallesen: Ikke et sundhedstegn, at jeg ikke startede inde

Trods mange afbud i forsvaret var Kristoffer Pallesen bænket mod FC Midtjylland. Fredag får han dog chancen i Horsens

Kristoffer Pallesen er fast besluttet på at blive en succes i AaB-trøjen. Arkivfoto: Lars Pauli

Kristoffer Pallesen er fast besluttet på at blive en succes i AaB-trøjen. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Han ser ud til at have erobret en startplads, når AaB fredag gæster AC Horsens, men ellers har sæsonen ikke været en stor succes for højrebacken Kristoffer Pallesen, der blev hentet i Viborg, da AaB sidste sommer solgte kometen Joakim Mæhle til Genk efter bare en sæson som starter.

Kristoffer Pallesen startede godt ud i AaB-trøjen med prøver på de offensive kvaliteter, der fik AaB til at hente ham, men siden har han måttet finde sig i meget tid på bænken.

Det foreløbige lavpunkt for backen kom i udekampen mod FC Midtjylland, hvor AaB manglede fem spillere til de defensive pladser på grund af skader og karantæner, og der alligevel ikke blev plads til Kristoffer Pallesen i startopstillingen.

- Jeg er skuffet, hver eneste gang jeg ikke starter, men det er da klart, at det ikke er et sundhedstegn, at jeg ikke starter inde i den situation. Men jeg giver ikke op af den grund. Hvis jeg havde hængt alt for meget med hovedet, så havde træneren nok ikke tænkt, at jeg var klar til kampen mod Horsens. Det nytter ikke noget at grave sig ned, bare fordi det ikke går, som man havde håbet på, siger Kristoffer Pallesen.

- Men vi skal heller ikke gøre det mere dramatisk, end det er. Jeg er jo ikke den første spiller, der har siddet på bænken. Jeg har spillet kampe i dette forår, hvor jeg ikke har ramt det niveau, jeg gerne ville, men jeg kæmper videre. Og jeg er fast besluttet på, at det skal blive en succes for mig i AaB, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.