Pandrup tager DM-handskerne op

Flere talentfulde Pandrup boksere er klar til kamp om DM-medaljer, 28.-29. november på Sjælland

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP:Når træner Thomas Kyø i den weekenden, 28-29. november kører til de danske mesterskaber i boksning i fiskerbyen Gilleleje i Nordsjælland er det med tre af klubbens eliteboksere på deltagerlisten.

I 56 kg klassen er det den danske mester Frederik Jensen fra Hune der skal forsøge at genvinde sin titel fra sidste sæson. Og Frederik Jensen er favorit i klassen til at blive dansk mester. Frederik Jensen er lige nu meget aktuel som OL-kandidat til legene i Rio i 2016.

I det tidlige forår skal Frederik Jensen nemlig deltage i kvalifikationsturneringen til De Olympiske Lege.

En anden af klubben talentfulde boksere er Firas EL Sayed i 60 kilos klassen. Han har gode chancer for at tage et mesterskab med hjem, han er en fremragende og lynhurtig bokser der på sine bedste dage kan slå alle konkurrenterne.

I 69 kg klassen bliver der gensyn med den tidligere danske mester Jan Linderoth, der har været plaget af flere skader i to sidste sæsoner. Han er også et godt bud på en topplacering og Jan Linderoth er garanti for boksning på et højt teknisk niveau.

Christmas Fight Night 2015.

Traditionen tro bliver der boksestævne søndag 27. december klokken 19.30 i DGI Huset i Aabybro. Pandrup Bokseklubs formand, Kim Aarestrup, kan allerede nu melde ud, at det igen i år bliver et stævne med mindst 10 kampe.

Klubben har lavet kontrakt med vores tjekkiske samarbejdspartnere og de stiller med fuldt hold til stævnet.

- Som sædvanligt bliver stævnet med smæk for skillingerne og vi håber at publikum igen vil strømme til vores juletradition i Jammerbugt. Det er et nemlig et godt tilskud til at drive Pandrup Bokse Klub for fremtidens unge i hele kommunen, siger Kim Aarestrup.

Han afslører, at klubben lige nu arbejder med et par spændende nyskabelser. Han vil dog ikke afsløre noget, før alt er på plads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.