Pang og Laybourn i semifinaler

VEB-spillere har succes ved Bitburger Open i badminton i Tyskland.

Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl er klar til semifinalerne i Bitburger Open i Tyskland, hvor VEB-spillerne generelt klarer sig glimrende.
Foto: Scanpix

Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl er klar til semifinalerne i Bitburger Open i Tyskland, hvor VEB-spillerne generelt klarer sig glimrende. Foto: Scanpix

To VEB-spillere har allerede indløst billetter til semifinalerne, og en tredje VEB-spiller kan gøre dem følgeskab. Jo, spillerne fra Vendsyssel Elite Badmiton (VEB) svinger ketscherne med succes i Tyskland i disse dage. Fredag slog Eric Pang fra VEB ukraineren Dmytro Zavadsky 17-21, 21-14, 21-15 og snuppede et adgangskort til semifinalerne i herresingle. I de tre forudgående kampe havde Eric Pang ikke afgivet et eneste sæt undervejs. - Det er dejligt at se, at Pangs træning i Frederikshavn betyder, at han er i fin fysisk form. Det er flot og positivt inden vores to ligakampe i næste uge, udtaler VEB-træner Peter R. Jensen. Fra VEB er også Thomas Laybourn videre til semifinalerne i mixeddouble. Han spiller i sædvanlig stil sammen med skagboen Kamilla Rytter Juhl. Parret slog fredag Imogen Bankier, Skotland, og Chris Adcock, England, med 21-18, 21-16. Og VEB kinesiske damesingle, Yao Jie, har også fortsat chance for at spille sig i semifinalerne. Hun møder danske Tina Baun i kvartfinalen.