Papirarbejde kan stoppe angriber

Hobro kigger på spiller fra Zimbabwe

Jens Hammer Sørensen skal overveje, om det er det værd at burge tid på papirarbejdet med Nyasha Mushekwi. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Jens Hammer Sørensen skal overveje, om det er det værd at burge tid på papirarbejdet med Nyasha Mushekwi. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HOBRO:Hobro IK går ind til forårspremieren i Alka Superligaen uden at have løst situationen omkring en ny angriber efter salget af Emil Berggreen til tyske Eintracht Braunschweig.

Men der kan være en løsning på vej hos oprykkerne, der i disse dage ser angriberen Nyasha Mushekwi fra Zimbabwe, der senest har spillet i belgiske Oostende på en lejeaftale fra sydafrikanske Mamelodi Sundowns, an.

- Han er en meget spændende spiller, der helt bestemt ville kunne forstærke vores mandskab, men det er ikke nemt at få udenlandske spillere til Danmark i disse tider, og det vil under alle omstændigheder tage en del tid at få arbejdstillade og opholdstilladelse på plads. Og så er det spørgsmålet, om vi kommer for langt hen på sæsonen til, at det er det værd, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Tidligere på ugen har Hobro sendt Anicet Eyenga fra Cameroun hjem med uforrettet sag, da han ikke havde overbevist nok.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden