Papircontainere er på vej

I løbet af efteråret vil alle huse have beholdere til papir og pap.

papircontainere som denne er på vej til alle enfamiliehuse i Aalborg Kommune. Men det tager lidt tid, inden renovationsvæsnet har været ude ved alle.

papircontainere som denne er på vej til alle enfamiliehuse i Aalborg Kommune. Men det tager lidt tid, inden renovationsvæsnet har været ude ved alle.

- Indsamlingen af papir og pap ved enfamiliehuse er på vej. Dét understreger forsyningsrådmand Preben Pedersen (R). Han ved godt, at flere er ved at blive utålmodige, men indsamlingen er allerede i gang flere steder, og i løbet af efteråret vil alle have fået en ny container til papir og pap. - Det er jo en stor opgave, så det tager lidt tid, før vi har været ude ved alle, fortæller Preben Pedersen. Han bor selv i et at de områder, hvor indsamlingen ikke er startet endnu. Men det skal nok komme, forsikrer han. De ny papircontainere tømmes hver måned, hvis man bor i byen og hver anden måned, hvis man bor på landet. Og for at gøre det så nemt og overskueligt vil renovationsvæsnet også hente storskrald samtidig. Hidtil er der ellers kun blevet hentet storskrald 11 gange om året i byområderne, så den ny ordning gør det også lidt nemmere at komme af med andet end papir og pap. Den ny papirindsamling erstatter renovationsvæsenets hidtidige ordninger for papir og pap. Men bor man i en etageejendom skal man stadig aflevere papir og pap i en de røde containere, mange har opstillet til formålet.