Paquet for fuld styrke

Den canadiske back er kommet sig helt over brækket kæbe

Canadiske Phil Paquet føler, at formen er helt tilbage efter lang skadespause. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Canadiske Phil Paquet føler, at formen er helt tilbage efter lang skadespause. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:Canadiske Phil Paquet har kun været tilbage for Frederikshavn White Hawks i et fåtal af kampe efter en meget lang skadespause på grund af brækket kæbe, som han pådrog sig, da han fik et slagskud i hovedet.

Men tirsdag aften viste han, at formen er helt, hvor den skal være, da han tegnede sig for to scoringer og yderligere to assists i den forventede storsejr over Copenhagen Hockey.

- Min form har faktisk være god hele tiden. Jeg kan mærke, at kredsløbet fungerer, og så har jeg selvfølgelig lige skullet vænne mig til at spille med et gitter jeg har for ansigtet nu, men det er gået overraskende nemt, siger han.

- Jeg kender jo meget til Copenhagen, fordi jeg spillede der sidste år, og jeg havde forberedt drengene på, at de nok ville kæmpe hårdt og forsøge at frustrere os i første periode, og det må man jo sige, de gjorde. men det er sådan en kamp, man bare skal vinde, og sådan endte det jo heldigvis også.

Med sejren til Frederikshavn og nederlaget til Aalborg Pirates rykker frederikshavnerne fem point fri i toppen af Al Bank Ligaen. Aalborg har en kamp til gode, men det er en vanskelig udekamp fredag aften i SønderjyskE.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.