Parat til hovedrolle

Nick Brovil fra BK Pugilist er sejrssikker inden lørdagens boksestævne

Nick Brovil, th., er sejrssikker inden lørdagens boksestævne i Frederikshavn. Tv. er det træner Niels Henrik Pedersen. Arkivfoto: Henrik Louis

Nick Brovil, th., er sejrssikker inden lørdagens boksestævne i Frederikshavn. Tv. er det træner Niels Henrik Pedersen. Arkivfoto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Når BK Pugilist lørdag aften i Sports Terminalen i Skippergade i Frederikshavn liner op til klubbens første boksestævne i seks år, er det med en sejrssikker Nick Brovil i hovedrollen.

Den 24-årige weltervægter skal i stævnets sidste kamp i ringen op mod en stærk og rutineret nordmand, men det får på ingen måde Nick Brovil til at ryste i bukserne.
- Han har kun to arme og to ben, så uanset hvor mange kampe han har bokset, er jeg sikker på, at frederikshavnerne får en hjemmesejr som punktum på stævnet, siger Brovil.
Selvtillid er en afgørende faktor i en boksering, og den har den talentfulde frederikshavner under alle omstændigheder.
- Jeg har intet at frygte, for min fysik og kondition er i top takket være dels mine to trænere fra Pugilist, Niels Henrik Pedersen og Preben Arvidsson, og dels min sparring med boksere fra Pandrup Bokseklub, slutter Nick Brovil.

Fem lokale boksere

De øvrige lokale boksere i ringen bliver Isabella Stidsborg, Fie Mahler, Kristian Hørby og Kasper Sørensen.

- Derudover får vi tilgang af fire boksere fra Pandrup og en enkelt fra Slagelse, som er den tidligere Pugilist-bokser Stefan Mølholt. Han blev sidste år dansk mester i bantamvægt, fortæller Pugilist-træner Niels Henrik Pedersen.
Modstanderne har man fundet i Norge og Tjekkiet, og der bokses i alt 10 kampe.
- Med billetpriser på kun 50 kroner for at komme ind, tror både vi fra Pugilist og Sports Terminalen at der kommer de 200 tilskuere, der er plads til.
Boksestævnet indledes klokken 19.00 lørdag aften, og hovedkampen med Nick Brovil forventes at gå i gang omkring klokken 21.30.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.