Thisted

Pardrama udartede i løbet af morgenen

Efter Hanstholm-episode, som kan føre til voldssigtelse, kørte 33-årig mand galt ved Ydby

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sådan så den bil ud, som den 33-årige mand har kørt i, efter at han var blevet taget ud med frigørelsesværktøj.

THY:En 33-årig mand, der er tilmeldt folkeregistret i Skive Kommune som bosat i Salling, men som politiet dog mener reelt har boet hos sin jævnaldrende kæreste i Hanstholm, kan efter en episode søndag morgen på bopælen i Hanstholm muligvis imødese en sigtelse for vold mod kæresten og en sigtelse for at modsætte sig anholdelse.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog ved syvtiden en anmeldelse om husspektakler, og da politiet ankom, modsatte han sig anholdelse, hvorfor den ene politiassistent tog sin peberspray i anvendelse, men var så uheldig også at gøre kollegaen ukampdygtig. Så den 33-årige mand undslap anholdelsen, mens den jævnaldrende kvinde blev kørt på sygehuset i Thisted, hvorfra hun blev sendt videre til sygehuset i Aalborg til retsmedicinsk undersøgelse for, om hun havde været i livsfare. Af dette afhænger nemlig, hvad manden i givet fald skal sigtes for.

Klokken godt 10 gik så alarmen fra en ejendom ved hovedvej 11 nord for Ydby, hvor den 33-årige mand i bil i sydgående retning var kørt ind i huset. Da redningsfolkene ankom, og han var frigjort fra at være fastklemt i bilen, vurderedes det nødvendigt at flyve ham til sygehuset i Aalborg pr. helikopter for at få vurderet hans skader, oplyser vagthavende.

Opdateret kl. 18.04.

Vagtchef Carsten Henriksen oplyser, at den 33-årige mand er erklæret uden for livsfare, men fortsat indlagt på sygehuset.

Politiet har også fået resultatet af den retsmedicinske undersøgelse af kvinden, men den ønsker vagtchefen ikke at komme nærmere ind på nu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.