Brønderslev

Parkfestival også for børn

Masser af aktiviteter for børnene i rododendronparken

Børn og unge går på scenen i pavillonen søndag. Privatfoto

Børn og unge går på scenen i pavillonen søndag. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Parkfestivalen søndag er også for børnefamilier. Der er et specielt program for børn. Her vil blive børneoptræden, gøglershow og klovneforestilling i og omkring Den runde Pavillon.

- Flere af kommunens børn har allerede stiftet bekendtskab med den professionelle klovn Shiven alias Gunter Bennung fra New Zealand, og de vil elske at opleve ham igen sammen med forældre og bedsteforældre. Sheven bor i øjeblikket i København men rejser bl.a. tit til Indien for at optræde som gadeklovn, fortæller fritids- og kulturkonsulent Inger Aarup-Kristensen.

Alle gæster til parkfestivalen vil møde den glade klovn, når han går rundt på pladsen og laver sjov med folk, men de, der vil se hans rigtige show, skal bevæge sig ind i Den Runde Pavillon, hvor klovnen kl. ca. 15.30 laver sit egentlige show.

Børnenes park-underholdning starter i år allerede klokken 13.30. I en halv time vil flere af kommunens talentfulde børn synge og spille på scenen i Den runde pavillon.

De fleste af børnene har tidligere optrådt til konkurrencen Årets Barnestjerne og har også fået hjælp til at udvikle deres talent ved at få undervisning på Brønderslev Kulturskole .

Et eksempel herpå er Camilla Skovsgaard, som i år vandt andenpladsen til Årets Barnestjerne. Camilla Skovsgaard optræder med sang og spiller selv keyboard til.

En del af børnene vil i år optræde til musikledsagelse af sanglærer Dorte Græsborg fra musikskolen, da flere til daglig er sangelever hos Dorte Græsborg.

- Efter den halve time vil publikum kunne nyde en flok unge gøglere fra hele Nordjylland. De har gennem vinteren trænet sammen med Jørgen og Søren fra Det flyvende kuffertcirkus i forbindelse med det nordjyske kulturprojekt No Limit.

Efter pausen fortsættes med sang og musik fra scenen. Her vil publikum bl.a. kunne møde Funky Stars fra Ø. Brønderslev og Marie Simonsen fra Stenum. Funky Stars optræde med dans og Marie vil bl.a. spille guitar og synge en sang som hun selv har komponeret.

Eftermiddagen sluttes herefter med klovneshow.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.