Brønderslev

Parkkoncert med harmoniorkester

Forårskoncert i Den Runde Pavillon

Så slår Brønderslev Harmoniorkester igen tonen an til forårskoncert i Den runde. 	Arkivfoto

Så slår Brønderslev Harmoniorkester igen tonen an til forårskoncert i Den runde. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Harmoniorkester er klar til forårskoncert i Den Runde Pavillon tirsdag 26. maj klokken 19. For 39. gang holder harmoniorkesteret sin årlige parkkoncert i Den Runde Pavillon i rododendronparken i Brønderslev. Parkens blomster står på spring lige nu, så publikum - og musikere - kan hermed nyde musikken i skønnere omgivelser.

- Folk kommer gerne i god tid både for at beundre de smukke blomster, men også for at få en god siddeplads i pavillonen, fortæller Finn Westergaard Pedersen fra Harmoniorkesteret.

- Der plejer at komme mange, så de sidste ankomne må som regel stå op.

Som altid er der mulighed for at opleve god og underholdende musik af flere genre. Musik programmet er bredt sammensat men blandt andet melodier som YMCA, Cheek to Cheek, Volare, The Thorn Birds Theme, Musens Sang, Brønderslev Marchen og mange flere.

- Publikum skal også hjælpe til med at lave den gode forårsstemning, ved at synge med på et par gode forårssange, lyder det fra arrangørerne.

I pause kan der nydes lidt til ganen med kaffe/the eller øl/vand.

Hele koncerten dirigeres af den muntre dirigent Mogens B. B. Jensen, der styrer publikum gennem aftenen med små historier om de enkelte melodier, som er forfattet af Bente Nykjær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.