Debat samfund

Partilederdebat i Aalborg - send dine spørgsmål til partilederne

Den 5. og 6. september er der demokratifestival i Aalborg, når Demokratiets Genklang finder sted i Musikkens Hus. Du kan sende dine spørgsmål til partilederne, der mødes til debat mandag

Foto: Demokratiets Genklang

Foto: Demokratiets Genklang

Mandag den 6. september klokken 16.15 er der politisk topmøde i Aalborg, når Kristian Thulesen Dahl (DF), Pernille Vermund (NB), Mai Villadsen (EL) og Lars Løkke Rasmussen (M) mødes i en partilederdebat styret af Clement Kjersgaard. Det sker til Demokratiets Genklang, Danmarks nye demokratifestival, der bliver afholdt i Musikkens Hus over to dage. Her vil der være fokus på samtale, fremtidens demokrati og løsninger på tidens udfordringer. Det Nordjyske Mediehus vil også være tilstede og blandt andet deltage i debatter.

Clement Kjersgaard har sat de politiske ledere i stævne til en snak om fremtiden med emner som klima, ekkokamre, generationskløfter. Hvad er det for et billede, der tegner sig af vores samfund? Han vil som ordstyrer bringe borgernes spørgsmål i spil. Du er derfor inviteret til at stille spørgsmål til partilederne.

Leder af det nystiftede parti Moderaterne og tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, glæder sig til demokratifestivalen i Aalborg.

- Der er brug for, at vi får en ordentlig samtale, om hvad der er demokratiets tilstand og er vi gearet til at løse samfundets store udfordringer. Jeg håber, du også vil deltage, siger Lars Løkke Rasmussen og opfordrer til at indsende spørgsmål.

Det kan du gøre ved at skrive i kommentarsporet til vores opslag på Facebook eller i kommentarsporet her under artiklen.

Der er i øvrigt stadig gratis billetter til arrangementet. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.