Mountainbikere indtager Aalborg

Flere end 3000 mountainbikere deltager i maraton i Aalborg lørdag

AALBORG:Det kommer til at kunne mærkes, når Aalborg MTB Marathon løber af stablen i morgen, lørdag 5. maj.

Flere end 3000 har nemlig meldt sig til cykelløbet, som foregår på fem forskellige ruter i og omkring Aalborg. Det betyder, at den øvrige trafik - både på offentlige veje og i skovområder - kan blive påvirket af arrangementet, da det foregår på lukkede ruter.

Tidspunkterne, hvor der køres - og der dermed kan være gener - er fra kl. 10 til 14.30 i Aalborg Øst og Aalborg SØ, fra kl. 10.30 til 14 i Gistrup, Nøvling, Visse og Poulstrup, kl. 11.30 til 16 i Ellidshøj, Godthåb og Svenstrup, kl. 13.30 til 18.30 i Mølholm, Aalborg Vestby (området ved Væddeløbsbanen) og på havnefronten i Aalborg og fra kl. 10 til 18.30 i området omkring Nordkraft og Teglgårds Plads.

Mountainbikerne er blevet bedt om at passe på og køre efter forholdene, men som bilist og almindelig cyklist eller fodgænger bør man også huske at passe på og tage hensyn.

Til gengæld er der så også gode muligheder for at opleve løbet, hvis man har lyst til det. Dagen igennem vil der blandt andet være aktivitet ved start- og målområdet på Teglgårds Plads ved Nordkraft, og der er også lavet publikumszoner andre steder i byen, for eksempel ved væddeløbsbanen, hvor deltagerne skal ræse mod hinanden på tid samt på havnefronten og området ved Signalbakken i Vejgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.