Passionsfrugt-mousse med ananas

Passionsfrugter, hindbær, vanilje, appelsin og ananas - med garanti en skøn dessert.

4 kuverter

  • 4 dl fløde
  • 6 passionsfrugter
  • Saft af 1 appelsin
  • 6 bl husblash
  • ½ stang vanilje
  • 65 g flormelis
  • Llidt cointeau (appelsin likør)
  • 1 ananas
  • Hindbærpure.
Fremgangsmåde Fløde piskes til let skum med flormelis og vanilje. Husblas udblødes i koldt vand og smeltes derefter i lunken cointreau. Passionsfrugtkødet blendes med appelsinsaft og sigtes ned i fløde og tilsættes husblas. Røres forsigtigt sammen og afkøles let inden de lægges mellem super tynde skiver af ananas. Pynes med hindbærpure. Ønsker du at gense indslaget med Morten Kok på 24NORDJYSKE, så klik på 'programmer' i vores Media Player. God fornøjelse.