Pastasalat med asparges og røget laks

Til 4 personer: 250 g penne 2 bdt. grønne asparges i kvarte 3 forårsløg i tynde strimler 2 skiver røget laks i strimler Diverse salatblade, fx frissé, egeblad eller rødsalat Dressing: 3 spsk. mayonnaise 1 dl syrnet fløde 9 % 1 spsk. dijonsennep 1 spsk. citronsaft 1 spsk. hakket frisk estragon 1 spsk. blå birkes Tilbehør: Brød Rør alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på posen. Kom de grønne asparges i gryden, 1 min. før pastaen er kogt færdig. Dyp pasta og asparges i koldt vand og lad det dryppe af. Gem lidt af kogevandet. Bland forsigtigt pasta og asparges med dressing, forårsløg og røget laks, spæd til med lidt af kogevandet, hvis det virker for tørt. Anret salaten i en skål foret med salat. Server med flutes eller andet godt hvedebrød. Grøntsager pr. person: ca. 125 g