Patienterne kommer om 12 dage

Der fuges, ren­gøres og flyttes på plads for at få alle rum klar til åbent hus lørdag 13. april

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ankomstområdet ligger i stueplan. Det er her alle patienter modtages efter 22. april og fordeles alt efter hvor syge de er og hvilken behandling de kræver.

THISTED:- Her i kælderen har jeg fire mand i gang. Alt det her skal vi have pakket ud og fordelt efter rumbeskrivelser og tegninger, fortæller teknisk chef Jan Christensen.

Kælderen i den nye tilbygning til Sygehus Thy-Mors er også det sted, hvor ambulancerne skal køre ind med patienter, når det nye FAM (Fælles Akutmodtagelse) er taget i brug 22. april.

Her er åbent 24 timer i døgnet, og meningen er, at patienterne straks ved ankomsten vurderes efter hvor syge de er - og behandles derefter.

De næste tre dage vil håndværkere og assistenter arbejde ud over den normale daglige arbejdstid for at få alt klar til åbent hus lørdag 13. april og indvielse af den ny akutmodtagelse på Sygehus Thy-Mors den 15. april.

Jan Christensen trækker i alle tråde for at få puslespillet til at gå op, og han tror på, at de første patienter kan få foden inden for 22. april.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.