Farsø

Patientpris til knogleværksted

Ortopædkirurgerne i Farsø modtager den nordjyske patientpris 2016

Ortopædkirurgien i Farsø, som især er kendt for sine knæ- og hofteoperationer, modtager patienternes pris 2016. Arkivfoto: Bent Bach

Ortopædkirurgien i Farsø, som især er kendt for sine knæ- og hofteoperationer, modtager patienternes pris 2016. Arkivfoto: Bent Bach

FARSØ:Det bliver ortopædkirurgien på sygehuset i Farsø, der modtager de nordjyske patienters pris 2016.

Udvalget, der står bag kåringen, har modtaget ikke færre end 316 indstillinger med rosende tilkendegivelser fra patienter, der i årets løb har været i kontakt med det nordjyske sundhedsvæsen.

- Det er skønt, at vi igen i år har haft rigtig mange gode indstillinger at vælge mellem. Alligevel var vi enige om at pege på ortopædkirurgien på Farsø Sygehus som årets prismodtager, siger Anni Olesen, der er næstformand i Patientinddragelsesudvalget i Region Nordjylland.

Ortopædkirurgien i Farsø, som er en filial af Aalborg Universitetshospital, får prisen blandt andet fordi det hele ifølge patienterne hænger sammen. Der er ingen ventetid, informationsniveauet er højt og personalet taler, så man kan forstå det.

Farsø er især kendt for sine knæ- og hofteoperationer.

Prisen, som består af et maleri af en anerkendt kunstner samt 25.000 kroner, overrækkes 14. november af regionsrådsformand Ulla Astman (S) og Jens Ibsen, der er formand for patientinddragelsesudvalget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.