Patrick Kristensen: Blåbjerg er lidt foran

AaB-allrounder er endnu ikke helt oppe i omdrejninger efter operation

Patrick Kristensen måtte mandag spille hele kampen med AaB-reserverne. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Patrick Kristensen måtte mandag spille hele kampen med AaB-reserverne. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: Tirsdag morgen klokken 5 sagde AaB-delegationen farvel til Hotel Thalasia i det sydøstlige Spanien. Træningslejren er et overstået kapitel, og nordjyderne kan se tilbage på tre nederlag til østeuropæiske modstandere.

Mandag eftermiddag var AaB-reserverne på banen mod russiske Torpedo Moskva i den tredje testkamp, og der var fuld spilletid til Patrick Kristensen på venstre back. Opgøret sluttede 1-2 i russisk favør.

Pladsen blandt reserverne kan tolkes som et signal om, at cheftræner Kent Nielsen i øjeblikket foretrækker Jakob Blåbjerg på backen. Patrick Kristensen startede ellers inde på positionen i den første testkamp under træningslejren, hvor AaB mødte CSKA Moskva.

På vej frem

- Jeg synes ikke, at jeg har gjort det specielt godt. Jeg kan godt mærke, at der stadigvæk skal arbejdes med timingen og fysikken, og det kan godt være, at Blåbjerg er lidt foran lige nu, siger Patrick Kristensen, som i november gennemgik en operation for sportsbrok.

- Jeg er stadigvæk på vej frem efter operationen, og jeg prøver på at gøre det så godt som muligt. Der er nogle mangler, og det er sikkert også det, som Kent (Nielsen, red.) kan se, uddyber den 27-årige altmuligmand.

Efter en mellemlanding i København skulle nordjyderne være tilbage i Aalborg tirsdag eftermiddag, hvis alt går efter planen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.