Patrick Nielsen er glad for presset som hovednavn

Den danske bokser ser frem til at skulle levere varen som hovednavn ved lørdagens stævne i Aarhus.

Patrick Nielsen er glad for presset som hovednavn

Patrick Nielsen står øverst på plakaten ved lørdagens boksestævne i NRGi Arena i Aarhus.

Den 22-årige mellemvægter er tilfreds med, at han er begyndt at være hovednavn ved Nordic Fight Night-stævnerne i Danmark, som hans tyske arbejdsgiver, Team Sauerland, arrangerer.

- Det glæder mig, hver gang jeg er hovednavn. Det er selvfølgelig et pres at have på sine skuldre, men jeg føler mig klar, og hvis Sauerland mener, at jeg kan være et hovednavn, så er jeg klar til det, siger Patrick Nielsen.

Han står som alle andre danske boksere i skyggen af Mikkel Kessler, som de seneste cirka 10 år har været den ubestridte danske stjerne.

34-årige Kessler tænker i øjeblikket over, om han skal fortsætte karrieren efter nederlaget til Carl Froch i sidste måned.

Hvis Kessler vælger at stoppe, vil det pludselig gøre Patrick Nielsen til den mest profilerede blandt de danskere, som bokser i øjeblikket.

- Det tænker jeg ikke meget over. Det glæder mig kun, hvis folk synes, jeg er et hovednavn nu, siger han.

Patrick Nielsen er noteret for 18 kampe og lige så mange sejre, siden han for snart fire år siden debuterede som professionel.

Der bliver næppe ændret på danskerens status som ubesejret, når han lørdag aften møder argentineren Crispulo Javier Andino.

Trods tilnavnet kobraen, som han deler med Carl Froch, møder argentineren op med fem nederlag i sine hidtil 22 kampe, og han har tabt tre af sine seneste fem kampe.

Patrick Nielsen forventer da også en sejr over sin 24-årige modstander.

- Jeg har set lidt video med ham på Youtube. Han ser ud til at være en hård fyr, men jeg skal nok klare det.

- Selvfølgelig har jeg tænkt mig at køre ham over, så meget jeg kan, og hakke på hans selvtillid. Jeg håber selvfølgelig også på en sikker sejr, siger danskeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.