Patrick Nielsen er mærket af mange omgange

Den 21-årige danske bokser kan godt mærke, at han er begyndt at bokse flere omgange i sine kampe.

Patrick Nielsen er mærket af mange omgange

Bokseren Patrick Nielsen skal for første gang i aktion i år, når han lørdag aften møder briten Patrick Mendy ved Nordic Fight Night-stævnet i Esbjerg.

Den 21-årige danske mellemvægter har de seneste tre år været i ringen fem gange om året, og eftersom hans kampe på det seneste oftest er blevet programsat til 10 eller 12 omgange, mærker han en vis slitage.

- Det har været rigtig hårdt at gå 10-12 omgange. Modstanderne er begyndt at være rigtig gode, så jeg skal op i tempo, siger Patrick Nielsen.

- Dér kan jeg godt mærke, at kampene er blevet hårdere. Modstanderne er ikke lige til at vælte i de første omgange længere. Men jeg føler mig rigtig velforberedt, siger danskeren.

Patrick Nielsen har vundet samtlige sine 17 kampe som professionel, mens lørdagens modstander har fem nederlag i 19 kampe.

Danskeren satser på, at hans arbejdsgiver, den tyske boksestald Team Sauerland, vil sørge for, at han fremover skal bokse færre kampe.

- Jeg kan mærke, at jeg har brug for det. Jeg kan ikke bokse fem kampe om året med 12 omgange, det er for hårdt, fordi modstanderne er så meget bedre, end de plejede at være, siger han.

Patrick Nielsen er rangeret helt oppe som nummer fire på den seneste verdensrangliste fra bokseforbundet WBA, hvor Gennady Golovkin fra Kasakhstan er verdensmester.

Promotor Nisse Sauerland var for nylig ude og sige, at Patrick Nielsen ikke skal møde Golovkin i det næste stykke tid, fordi verdensmesteren er for god.

- Sådan har jeg det også. Jeg er ung og klar til at overtage verden, men jeg skal nok have noget mere rutine, før jeg kommer til at møde toppen, siger Patrick Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.