Patrick Nielsen får bank i Moskva

For første gang i karrieren tabte Patrick Nielsen, da han blev udbokset af russeren Dmitry Chudinov.

Bokseren Patrick Nielsens perfekte serie af sejre blev stoppet søndag aften i Moskva, hvor danskeren efter 12 omgange tabte på point til russeren Dmitry Chudinov. Dommerstemmerne var 3-0 i russerens favør.

I mellemvægtskampen om en mindre titel hos forbundet WBA led 23-årige Patrick Nielsen i Arena Mytishchi sit første nederlag som professionel efter 22 sejre i 22 kampe. Albertslund-bokseren tabte fortjent i sin kamp nummer 23.

27-årige Chudinov styrede kampen, og især højrehånden var ond mod Patrick Nielsen, som blev hundset rundt i ringen.

Danskeren bokser normalt på hjemmebane, men stemningen i den russiske arena var ikke et støjinferno, så det var næppe et tema undervejs i kampen.

Patrick Nielsen fik bare aldrig sin boksning til at fungere, selvom han i ny og næ fik sendt sin farlige venstre af sted mod russeren.

I fjerde omgang fik Patrick Nielsen et cut på venstre øje, så blodet strømmede ud. Chudinov forsøgte at ramme danskeren på skaden, men Patrick Nielsen-lejren så ud til at få nogenlunde styr på problemet med øjet.

Mens Patrick Nielsen ikke længere er ubesejret, så er Chudinov det fortsat. Russeren er noteret for 13 sejre og to gange uafgjort i sine 15 kampe.

Tidligere søndag aften sejrede Patrick Nielsens lillebror Micki Nielsen ved samme stævne sikkert over ukrainske Igor Pylypenko på et teknisk knockout i tredje omgang. Micki Nielsen er nu noteret 14 sejre i 14 kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.