Patrick Nielsen fik bank i Moskva

Udbokset i VM-kamp af russiske Chudinov

Patrick Nielsen fik ikke et ben til jorden i VM-kampen mod russiske Chudinov. Foto: Thomas Sjørup/Scanpix
Boksning 1. juni 2014 23:02

MOSKVA: Bokseren Patrick Nielsens perfekte serie af sejre blev stoppet søndag aften i Moskva, hvor danskeren efter 12 omgange tabte på point til russeren Dmitry Chudinov. Dommerstemmerne var 3-0 i russerens favør.

I mellemvægtskampen om en mindre titel hos forbundet WBA led 23-årige Patrick Nielsen i Arena Mytishchi sit første nederlag som professionel efter 22 sejre i 22 kampe. Albertslund-bokseren tabte fortjent i sin kamp nummer 23.

27-årige Chudinov styrede kampen, og især højrehånden var ond mod Patrick Nielsen, som blev hundset rundt i ringen.

Danskeren bokser normalt på hjemmebane, men stemningen i den russiske arena var ikke et støjinferno, så det var næppe et tema undervejs i kampen.

Patrick Nielsen fik bare aldrig sin boksning til at fungere, selvom han i ny og næ fik sendt sin farlige venstre af sted mod russeren.

I fjerde omgang fik Patrick Nielsen et cut på venstre øje, så blodet strømmede ud. Chudinov forsøgte at ramme danskeren på skaden, men Patrick Nielsen-lejren så ud til at få nogenlunde styr på problemet med øjet.

Mens Patrick Nielsen ikke længere er ubesejret, så er Chudinov det fortsat. Russeren er noteret for 13 sejre og to gange uafgjort i sine 15 kampe.

Tidligere lørdag aften sejrede Patrick Nielsens lillebror Micki Nielsen ved samme stævne sikkert over ukrainske Igor Pylypenko på et teknisk knockout i tredje omgang. Micki Nielsen er nu noteret 14 sejre i 14 kampe.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...