Patrick Nielsen klar til titelkamp

Mandag blev sløret løftet for dele af kampprogrammet ved Nordic Fight Night, der afholdes i Frederikshavn 17. marts.

Patrick Nielsen (tv), Torben Keller og Reda Zam Zam (th) skal alle i ringen ved Nordic Fight Night i Frederikshavn. Foto: Carl Th. Poulsen.

Patrick Nielsen (tv), Torben Keller og Reda Zam Zam (th) skal alle i ringen ved Nordic Fight Night i Frederikshavn. Foto: Carl Th. Poulsen.

Team Sauerland kunne på mandagens pressemøde i Arena Nord i Frederikshavn afsløre, at hovedkampen ved næste udgave af Nordic Fight Night bliver en titelkamp mellem Patrick Nielsen og Gaston Alejandro Vega fra Argentina. Kampen er en WBA interkontinental titelkamp, og promoter Nisse Sauerland ser frem til stævnet. - Patrick Nielsen er et glimrende hovednavn, og at kæmpe om en WBA interkontinental titel er et skridt i den rigtige retning på vejen mod en VM-kamp. Han er den mest spændende bokser i øjeblikket, så jeg synes, at det er en glimrende hovedkamp, siger Nisse Sauerland. Hovedpersonen kender ikke meget til sin modstander, der er noteret for 17 sejre og fire nederlag. - Jeg har set en kamp med ham, så det er ret nyt det hele, men jeg glæder mig meget til at komme og prøve en ny form for modstander, jeg har haft mange, der bare har pakket sig sammen og prøvet at slå hårdt, men nu får jeg en, der gerne vil bokse, så det bliver utrolig spændende, siger Patrick Nielsen. De gamle er ikke klar Mange nordjyske boksefans havde måske håbet, at en af de mere rutinerede Sauerland-boksere skulle i ringen i Frederikshavn, men sådan bliver det ikke. - Mads Larsen er ikke klar endnu, og Rudy Markussen er selvsagt ikke klar på grund af den seneste kamp, siger Nisse Sauerland. Nordjyske boksefans kan dog se frem til at se lokale Torben Keller i ringen. Team Sauerland har endnu ikke fastsat en modstander, men det tager nordjyden ikke så tungt. - Jeg regner med, at de har styr på det. Mit arbejde er jo sådan, at det er lige meget, hvem jeg skal møde, han skal bare have nogle på ørerne, lyder det selvsikkert fra Torben Keller.