Patrick Nielsen savner suset i bokseringen

Fire måneder er lang tid uden at være i kamp, siger Patrick Nielsen, som lørdag aften bokser i Frederikshavn.

Patrick Nielsen savner suset i bokseringen

Mens en etableret bokser som Mikkel Kessler i mange år højest har været i ringen to gange om året, så er andre meget ivrige efter at komme i kamp.

Mellemvægteren Patrick Nielsen er stadig i gang med at etablere sit navn, og derfor passer det ham fint, at han efter fire måneders kamppause i aften skal i ringen i Frederikshavn.

- Jeg har savnet at være i ringen de seneste par måneder, siger han.

- Det er det sus, jeg lever for, jeg lever for mine fans. Vinder jeg, så vinder mine fans, og taber jeg, så taber mine fans.

- Det har været utroligt hårdt at skulle undvære det. Men nu er jeg ivrig efter en sejr og efter at bokse flot. Jeg glæder mig meget, siger Patrick Nielsen før kampen mod spanieren José Yebes.

Patrick Nielsen var tre gange i ringen fra februar til maj, men siden den lidt for hektiske sejr over italieneren Gaetano Nespro i Parken har han og træner Karsten Röwer haft fokus på en mere afdæmpet boksestil.

- Jeg skal bevæge mig mere, og slagene skal være skarpere, i stedet for at jeg slår mange vilde slag, siger danskeren.

- Jeg skal få modstanderen presset ud i ringhjørnet og spærre ham af. Det skulle jeg have gjort i min sidste kamp, så min modstander ikke kunne løbe rundt, siger danskeren.

21-årige Patrick Nielsen har vundet samtlige sine 15 kampe som professionel, men den tyske boksestald Team Sauerland fører ham stille og roligt frem til det, der gerne skulle ende med at være store kampe.

Danskeren venter tålmodigt på chancen.

- Jeg er ung og frisk, og jeg har masser af tid. Men jeg glæder mig meget, til der kommer nogle af de store titler ind i billedet, om det så er EM eller VM.

- Jeg tager, hvad jeg kan få, og jeg stopper ikke, før jeg har fået alt, siger han.

Kampen mellem Patrick Nielsen og José Yebes er hovedkampen ved stævnet i Frederikshavn, og den er programsat til at vare 12 omgange.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.