Patrick Nielsen slår navnebror

Danskeren nu oppe på 18 sejre i 18 kampe

Patrick Nielsen udråbes som sejrherre. Foto: Claus Fisker, Scanpix
Boksning 10. februar 2013 09:45

ESBJERG: Bokseren Patrick Nielsen kan nu prale af en rekordliste på 18 sejre i sine 18 kampe som professionel.

Den 21-årige danske mellemvægter vandt lørdag aften efter 12 omgange på point over briten Patrick Mendy ved Nordic Fight Night-stævnet i Esbjerg. Danskeren vandt med dommerstemmerne 3-0.

Kampen var Patrick Nielsens første i år, og i en kamp, hvor danskeren generelt var mest i kontrol, blev der talt over Patrick Mendy i femte omgang.

Rystet var briten dog ikke, og i de sidste par omgange var det faktisk Patrick Mendy, der virkede til at have mest overskud.

I 12. og sidste omgang satsede briten alt med en række vilde slag, som i et kort øjeblik rystede danskeren en smule, men Patrick Nielsen endte med at svare godt igen og sikrede sig dermed endnu en sejr.

Nr. fire på verdensrangliste

Patrick Nielsen er rangeret helt oppe som nummer fire på den seneste verdensrangliste fra bokseforbundet WBA, hvor Gennady Golovkin fra Kasakhstan er verdensmester.

I andre kampe ved stævnet var der lette sejr til Patrick Nielsens lillebror, Micki Nielsen, og Dennis Ceylan, der repræsenterede Danmark ved sidste års OL i London.

Begge boksere knockoutede deres respektive modstander i første omgang. Micki Nielsen skulle eksempelvis kun bruge 11 sekunder på at knockoute tjekkiske Josef Krivka, som dog mest af alt mindede om en omvandrende sandsæk./ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...