Paul McCartney udskyder Horsens-koncerter

For at få plads til endnu flere koncerter i sin turné udskyder Paul McCartney sine to koncerter i Horsens.

Paul McCartney udskyder Horsens-koncerter

Efterspørgslen på koncerter med det tidligere Beatles-medlem Paul McCartney er så stor, at han må udskyde sine to planlagte koncerter i Horsens for at få plads til endnu flere koncerter i sin koncertkalender.

Koncerterne, der er en del af turnéen "On The Run", var planlagt til den 30. juni og den 1. juli 2012, men nu må McCartneys fans altså vente og se, hvornår der bliver plads til Horsens. Indtil videre er der ikke fastsat en dato.

Ifølge en pressemeddelelse flyttes de kommende enkeltstående koncerter til nye datoer på grund af produktionens størrelse og McCartneys arbejde med det nye show.

- Jeg er ked af den skuffelse, dette vil forårsage, og jeg ved, at folk glæder sig meget til koncerterne, men vi skal nok råde bod på det senere, udtaler den populære musiker.

Har man købt billetter til de to koncerter, kan de refunderes i henhold til de almindelige regler. Se vejledning på: www.burl.dk/refundering

Den snart 70-årige Paul McCartney er bedst kendt for at være en del af rockbandet The Beatles og senere hen bandet Wings. Han har udgivet over 40 plader og er i dag en af Storbritanniens rigeste mænd.

Han deltog for kort tid siden i en jubilæumskoncert for dronning Elizabeth, og når De Olympiske Lege 2012 åbnes i London, skal han ligeledes optræde.

Han har som musiker modtaget et utal af priser. Blandt andet 8 Brit Awards, 16 Grammy-priser inklusiv en "Lifetime Achievement Award", og i 2010 overrakte Barack Obama McCartney den eftertragtede The Gershwin Prize for livslangt bidrag til musik.

/ritzau/