Paul Rode: S er på slingrekurs

- Jeg bruger min ytringsfrihed til at påpege socialdemokraternes slingrekurs, siger SF's formand

Paul Rode Andersen (SF): Socialdemokraternes Budget 2012 var et matadorbudget, der ikke hang sammen. Det bliver vi andre nødt til at påpege, når S nu pludselig fører sig frem som ældreidrættens parti.

Paul Rode Andersen (SF): Socialdemokraternes Budget 2012 var et matadorbudget, der ikke hang sammen. Det bliver vi andre nødt til at påpege, når S nu pludselig fører sig frem som ældreidrættens parti.

FREDERIKSHAVN:Jørgen Tousgaard kan trygt overlade det til SF's medlemmer at vælge formand og borgmesterkandidat. - Det skal han ikke blande sig i - lige så lidt som vi blander os i, hvem der skal være socialdemokratisk formand/borgmesterkandidat. Det siger Paul Rode Andersen i en kommentar til næstformanden i den socialdemokratiske byrådsgruppe. Paul Rode mener, at socialdemokraterne er på slingrekurs - og at de ligger, som de har redt. - Jeg bruger min ytringsfrihed til at påpege den socialdemokratiske slingrekurs. På valgnatten i 2009 indgik Socialdemokraterne en underskrevet konstitueringsaftale med SF. Dagen efter forhandlede S med V om at gøre SF til sorteper. Så respektløs behandler man ikke SF. Jeg håber, den nye ledelse har lært noget af den sidste konstituering, siger Paul Rode Andersen. Slingrekurs Han tilbageviser alle anklagerne fra Tousgaard. - Tousgaard og S støttede i B&U op bag placeringen af en døgninstitution ved Sindallund. Da de mærkede protesterne, skiftede han standpunkt. S er medvirkende til at sende de allersvageste børn i dette samfund rundt som en kastebold. - Det ene øjeblik er S en del af skoleforliget. Når Tousgaard og S så kan mærke, at der er modstand mod beslutningen om at lægge Fladstrand og Abildgaard sammen, skifter han holdning som en kamæleon, siger Paul Rode, der også undrer sig over de skiftende vinde på energiområdet. - Socialdemokraterne har ført Frederikshavn frem som en vedvarende energikommune. Når så visionen skal omsættes i praksis i form af vindmøller, bøjer de af for protesterne som et siv for vinden. Stopper som SF-formand Paul Rode Andersen har ikke besluttet, om han genopstiller, men stopper som formand for SF på generalforsamlingen sidst i marts i år. - I SF ser vi frem til, at S får valgt en ny ledelse, så vi kan starte på en frisk og få vores to ideologisk beslægtede partier til at trække på samme hammel til Frederikshavns bedste, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.