Pave Frans hænger ud med Hollywoodstjerner

George Clooney var én af stjernerne, som blev hædret for sit velgørende arbejde

Pave Frans sammen med Richard Gere. Foto: Scanpix

Pave Frans sammen med Richard Gere. Foto: Scanpix

VATIKANET:Der er stor forskel på hverdagen i den katolske kirke og livet som berømt Hollywood-stjerne. I weekenden blev det dog bevist, at den glamourøse tilværelse som international stjerne sagtens kan gå i spænd med de værdisæt, som efterleves i den religiøse højborg Vatikanet.

Tre af Hollywoods helt store navne var nemlig inviteret til en ceremoni i Vatikanet, hvor de skulle hædres for deres indsats som ambassadører for et katolsk velgørenhedsprojekt. På gæstelisten stod George Clooney, Richard Gere og Salma Hayek, der alle har arbejdet for organisationen ”Scholas Occurrentes”, som er stiftet af den katolske kirkes overhoved pave Frans.

På ”Scholas Occurrentes” Twitter-profil blev der lagt billeder op fra ceremonien, der blandt andet viser ”The Descendants”-skuespilleren og hans hustru, menneskerettighedsadvokat Amal Clooney, hilse på pave Frans. George Clooney har fungeret som ambassadør for et kunstnerisk projekt, drevet af den katolske organisation.

Til trods for at de tre stjerner modtog skulderklap for arbejdet med et katolsk velgørenhedsprojekt, praktiserer ingen af berømthederne religionen i deres hverdag.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.