Pavilloner er tilovers

Pavilloner fra Skolegades Skole i depot - forslag om førskolegruppe

Der er kommet flere børn i Møllegården, og der planer om en førskolegruppe. Arkivfoto: Peter Broen

Der er kommet flere børn i Møllegården, og der planer om en førskolegruppe. Arkivfoto: Peter Broen

BRØNDERSLEV:Skolegades Skole har i en periode haft pavilloner på grund af byggeri på skolen, men nu hvor byggeriet lakker mod enden, er der ingen, der har brug for pavillonerne. I hvert fald er de første, som blev fjernet i oktober, kørt i depot.

- De første af pavillonerne er fjernet, og vi er i gang med at lave belægning til cykelparkering. Pavillonerne er sat til opbevaring ude på skurvognsfabrikken i Hjallerup, fortæller Sif Rasmussen, bygningskonsulent i Brønderslev Kommune.
Det er planen, at de resterende pavilloner skal samme vej til december.
- De skal også derud indtil videre, fortæller Sif Rasmussen.

Kommunen ejer selv pavillonerne, som blev indkøbt i forbindelse med byggeriet på Skolegades Skole.

Det var tidligere planen, at nogle af dem skulle til Klokkerholm Skole og erstatte lejede pavilloner, mens andre skulle opstilles ved Børnehaven Møllegården i Hjallerup. Børnehaven er blevet slået sammen med Børnehaven Hegely, de to tidligere børnehaver er nu på Møllegården.
Men af dagsordenen til et møde i børne- og skoleudvalget på mandag fremgår det, at der er andre planer. Her skal politikerne tage stilling til et forslag fra forvaltningen om, at pladsproblemerne i Hjallerup i stedet løses ved, at man laver en førskolegruppe på cirka 55 børn i Hjallerup.
Det indebærer, at den gruppe børn, der skal i skole næste år, allerede til foråret flytter til sfo’en på Hjallerup Skole, hvor personale fra børnehaven følger med over på skolen.

Forslaget kommer som en del af et generelt arbejde, der har været om at få antallet af børnehavepladser til at stemme i forhold til det faldende børnetal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.