Peberspray går som varmt brød

I grænsehandelsbyen Flensborg er lagrene tømt for peberspray efter terroren i Paris

Peberspray sælges i stort tal syd for grænsen. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Peberspray sælges i stort tal syd for grænsen. Arkivfoto Scanpix Denmark

FLENSBORG:Det er forbudt at tage med hjem til Danmark, men frygten for terror, radikale flygtninge og indbrudsbander har udløst en stor efterspørgsel efter våben og andre remedier til selvforsvar syd for grænsen. I Flensborg er nu stort set al peberspray udsolgt, skriver Flensborg Avis.

Det er især peberspray, pistoler og knive, der er efterspurgt syd for grænsen, mens de fleste af tingene er forbudt i Danmark..

- Det er ikke så meget julehandelen, der får kunderne til nærmest at gå amok, lyder det fra Flensborgs største private våbenhandler, August Clauberg i byens centrum.

Udsolgt

Hos Clauberg er det specielt peberspray, der normalt kan købes for omkring fem euro eller knap 40 kroner pr. dåse - bare ikke lige for tiden.

- Vi har udsolgt af peberspray og regner først med, at vi få nye forsyninger til marts, siger August Clauberg til FLensborg Avis.

Også andre våbenhandlere i Nordtyskland fortæller om en markant stigende omsætning. Nyhedstjenesten Fokus-online skriver om en fordobling af peberspray-salget de seneste måneder i hele Tyskland. Men også andre våben bliver mere efterspurgt, blandt andet automatiske haglgeværer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.