Penge til ny siddetribune

Martin Frandsen
Der skal opføres en ny tribune på Jetsmark Stadion.Arkivfoto: Lars Pauli
16. november 2016 09:53

Det ser ud til, at Jetsmark IF via et kommunalt tilskud får råd til den længe ønskede nye siddetribune placeret vest for opvisningsbanen. Til gengæld må foreningen opgive tanken om en ny ståtribune øst for opvisningsbanen.

Økonomiudvalget anbefaler nemlig, at kommunalbestyrelsen frigiver i alt 500.000 kroner som tilskud til en siddetribune med plads til cirka 150 personer samt et opbevaringsrum på vestsiden af Jetsmark Stadion.

Tidligere har kommunen sat 400.000 kroner af på budget 2016 til en ansøgning fra Jetsmark IF til opførelsen af netop siddetribune og opbevaringsrum, som Jetsmark IF anslog, ville koste samlet 726.000 kroner.

Siden kom der en ny 3. ansøgning fra foreningen om en kommunal håndsrækning til også en ny ståtribune på den østlige side af stadion.

Den var forventet at koste 210.000 kroner, og Kultur- Fritids og Landdistriktsudvalget bevilligede 100.000 kroner til en sådan.

Men efterfølgende har Jetsmark IF ikke kunnet finde de resterende penge til at kunne bygge den oprindeligt ønskede siddetribune og opbevaringsrum og har derfor bedt om lov til at bruge de 100.000 kroner til ståtribunen til det første projekt med siddetribune og opbevaringsrum i stedet for.

Jetsmark IF ser ud til at få ønsket opfyldt på betingelse af, at de kommunale udgifter ikke overstiger de 500.000 kroner.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...