Aabybro

Penge til sommerskole

35.000 kroner fra Trygfonden går til Autismecenter Nord-Bo

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forstander af Nord-Bo, Jesper Schmith bød velkommen. Foto: Flemming Dahl Jensen

AABYBRO:Det var en meget stolt forstander for Autismecenter Nord-Bo, Jesper Schmith, der kunne byde velkommen på Østergade i Aabybro i anledningen af at TrygFonden kom med en donation til centerets sommerskole. Det var Jens Otto Størup, der på vegne af Trygfonden kom med en check på kr. 35.000,- som skal gå til Autismecenter Nord-Bos sommerskole 2015.

Når man har autisme kan man få tilbudt et dagtilbud, som er et skoletilbud særligt tilrettelagt den enkelte bruger. Som de fleste skoler i uddannelsessystemet holder man ferielukket i en periode på fire uger eller længere. Dette er tilfældet på Autismecenter Nord-Bo. En ferieperiode kan for mennesker med autisme samt deres familier og pårørende ofte være en rigtig hård tid og alle parter kan have svært ved at få tingene til at hænge sammen. Derfor fandt Nord-Bo på at lave en sommerskole sidste år, og det blev en stor succes for alle parter.

I 2014 tilbød sommerskolen strandtur, blomsterbinding, kanosejlads, Fårup Sommerland, vandreture i naturen, sansehaven samt tur på mountainbike.

Forstander Jesper Schmith er utrolig glad for den økonomiske opbakning til projektet. Ud over donationen fra TrygFonden er der også kommet 8000 kroner fra Lions Club i Hasseris. For beboerne i Autismecenter Nord-Bo kan det ikke blive sommerferie hurtig nok.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.