Pengene til AaB er kun et telefonopkald væk

På en generalforsamling i AaB af 1885 var der stor velvilje til at støtte økonomisk trængte AaB

Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

AALBORG:På en generalforsamling i AaB af 1885 tirsdag aften var der stor opbakning til den udmeldte kurs om at støtte AaB A/S økonomisk.

Amatørafdelingen har med en støtteerklæring givet tilsagn om at holde hånden under den økonomisk pressede fodboldklub, der efter nedskrivninger i det seneste regnskabsår har en negativ kapital.

- Der er ikke sat noget maksimumbeløb. Vi har erklæret, at vi vil understøtte driften i AaB frem til juni 2015, og jeg forventer, at vi kan honorere deres behov, siger formand for AaB af 1885, Jesper Møller.

Pengene et telefonopkald væk

I foråret 2012 reddede moderklubben AaB A/S med et lån på seks millioner kroner. Denne gang har AaB af 1885 valgt at nøjes med en støtteerklæring i første omgang.

- Der er ikke et akut behov, og for ikke at skabe en panikstemning mente vi, det var mest hensigtsmæssigt med en støtteerklæring. Hvis de får brug for pengene, så regner jeg med, at Stephan (Schoors, adm. direktør AaB A/S, red.) ringer. Det plejer han, siger Jesper Møller, der er glad for at kunne hjælpe flagskibet.

Ingen anden udvej

I formandens beretning fra generalforsamlingen står der:

- Det er beklageligt, at det igen er 1885, som må holde for, men som det også fremgik af børsmeddelelsen, er der p.t. ikke afklaring med hensyn til tilførsel af yderligere kapital fra en investor-gruppe. Derfor var der ingen anden udvej, såfremt AaB A/S skal have en bare nogenlunde chance for at kunne fortsætte sin drift og dermed spille videre i Superligaen.

Omkring 60 personer var mødt op til generalforsamlingen og ifølge Jesper Møller var der bred opbakning og ingen indsigelser mod planerne.

Ros til socialt arbejde i 9220

Normalt plejer der kun at dukke 30-35 mennesker op, og Jesper Møller glæder sig over den store interesse.

De fremmødte fik også lejlighed til at høre om AaB af 1885’s sociale arbejde i Aalborg Øst, og formanden uddelte store roser til Lynge Jakobsen og Mette Heide Andersen for deres arbejde i bydelen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.