Hobro

Pengestrøm over Hobro IK

Sparekassen Hobro Fonden mødte frem med en gylden check forud for søndagens kamp

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Omkring 400 deltog i sponsorarrangementet, hvor pengene blev overrakt. Foto: Martin Damgård

HOBRO:Holdet i Superligaen stjæler normalt billedet, men det er ikke mindst med tanke på Hobro IK’s ungdomsafdeling, at Sparekassen Hobro Fonden har åbnet pengekassen og foræret klubben et beløb på ikke mindre end 1,5 mio. kr.

- Vi har øje for bredden, og det betyder meget for os, at vi kan give en håndsrækning til det ungdomsarbejde, Hobro IK står for, siger formanden for Sparekassen Hobro Fonden, direktør Henning Sørensen, Hobro.

Han havde søndag en check på det store beløb med til VIP-arrangementet i Hobro Idrætscenter forud for kampen mod Sønderjyske. Pengene kommer selvfølgelig også eliten til gode, da de naturligt indgår i det store stadionprojekt, der i disse måneder er ved at blive realiseret. DS Arena skal om- og udbygges for i alt 35 mio. kr.

Sparekassen Hobro Fonden har specifikt ønsket at støtte den del af anlægsprojektet, der hedder nedrivning af det gamle gule omklædningsrum og en efterfølgende indretning af nye omklædningsrum. Herudover er midlerne øremærket udvidelsen af Jutlander Bank Loungen med blandt andet en lektiecafé for ungdomsspillere.

- Vi vil gerne være med til at give de 700 ungdomsspillere de rette rammer og derved støtte talentudviklingen. Specielt er lektiecafeen et fint tiltag, da klubbens unge spillere på den måde får lettere ved at kombinere, skole, fodbold og lektier, noterer Henning Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.