Pernille Frigga har fuld fart fremad

Men hun sætter familien højest - hver gang...

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Hun har altid et smil på læben, får flere hundrede nye idéer på bare en dag - og så lader hun ikke græsset gro under sine fødder.

Hun er 35 år - hedder Pernille Frigga Kragkjær - og 1. oktober åbnede hun forretningen ”Frigga” på strøget i Sæby.

- Efter at jeg var blevet udlært på kontor, sagde jeg til mig selv: Aldrig skal jeg være ”ansat” igen. Ingen skal fortælle mig, hvornår jeg er sulten. Så jeg kan umuligt have andet end mit eget firma. Jeg arbejdet med ufattelig mange forskellige ting, for at finde ”den hylde”, jeg sidder bedst på - især i forhold til, hvad jeg har lyst til at beskæftige mig med, og i forhold til mine børn, min alder og vores fælles liv i familien. Altså, jeg kan ganske simpelt hen ikke forestille mig det anderledes, siger Pernille Frigga Kragkjær.

En af hendes store styrker er hendes ukuelighed - og så har hun ikke ret meget til overs for folk, der ikke kan kan melde klart ud om, hvad de mener - eller sætte handling bag ord.

Læs mere om den forrygende pige i Sæby Folkeblad i morgen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.