Pernille Kjær fik Idrætslederpris

Håndboldspilleren overrasket under håndboldskole

Sparekassedirektør Villy Sørensen overraskede Pernille Kjær under den årlige håndboldskole med Idrætsprisen. Privatfoto

Sparekassedirektør Villy Sørensen overraskede Pernille Kjær under den årlige håndboldskole med Idrætsprisen. Privatfoto

VISSE:Visse IF´s 23 årige håndboldtræner Pernille Kjær har modtaget Nordjyske Service Sparekasser Idrætslederpris. Sparekassedirektør Villy Sørensen fra Dronninglund Sparekasse overraskede Pernille midt i den årlige håndboldskole og overrakte hende prisen. Prisen består af 6000 skatttefrie kroner, et diplom og æren.

- Pernille har gennem Aalborg Træner Akademi gennemført håndbold divisionstræneruddannelsen samt DIF diplomtræneruddannelsen. De seneste tre år har hun varetaget DGI’s håndboldskole. I perioden er skolen gået fra 80 til 200 deltagere, og hun har stået forrest i DGI’s projekt Håndbold tilbage til folkeskolen, begrundende Villy Sørensen valget af Pernille Kjær som årets modtager.

- Sideløbende har hun trænet ungdomselitehåndbold i Visse IF og Aalborg DH. Hun har haft ansvar for udvikling af pigespillere hos Aalborg DH, og hun har selv spillet U16 og U18 liga i Aalborg DH, og de sidste to år som en del af Aalborg DH´s ligatrup.

Pernille Kjær er i april 2014 valgt til ”Talentprojekt Q” – et samarbejde mellem DIF, SVØM, DTF og DHF. Et treårigt udviklingsforløb for udvalgte kvindelige trænere, og hun er ansat som talenttræner i DHF i område vest (Jylland). Hun bliver her den første kvindelige talent-træner i det regi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.