Maskerede gerningsmænd stak 27-årig i bagdelen i Ishøj

Offer for knivstikkeri er kørt til behandling på hospitalet, men er ifølge politiet uden for livsfare.

Politiet var med egne ord "massivt til stede" i forbindelse med et knivstikkeri i Ishøj søndag aften. En 27-årig mand blev stukket i balderne. Han er uden for livsfare. Foto: Scanpix

Politiet var med egne ord "massivt til stede" i forbindelse med et knivstikkeri i Ishøj søndag aften. En 27-årig mand blev stukket i balderne. Han er uden for livsfare. Foto: Scanpix

En 27-årig mand er kørt på hospitalet efter et knivstikkeri på Vejlebrovej i Ishøj søndag aften, oplyser politiet. Det var en gruppe maskerede mænd, der overfaldt en 27-årig mand.

Hos Københavns Vestegns Politi siger vagtchef Thomas Mejborn, at knivstikkeriet blev anmeldt klokken 19.39 og skete ud for Vejlebrovej nummer 48.

- Umiddelbart er der tale om fem stik i balderne. Han er uden for livsfare, men er kørt på hospitalet til behandling, siger Thomas Mejborn.

Efter overfaldet forsvandt gerningsmændene ifølge vagtchefen fra stedet.

Overfaldet er sket inden for den visitationszone, som politidirektør Kim Christiansen valgte at oprette i Ishøj lørdag aften. Det gjorde han på grund af to skudepisoder, som formentlig udspringer af en bandekonflikt.

Inden weekenden oplyste politidirektør Kim Christiansen i øvrigt, at Københavns Vestegns Politi skruede op for patruljeringen i netop Ishøj samt i Glostrup og Herlev.

Ifølge Thomas Mejborn er det for tidligt at sige noget om motivet, men det kan ikke udelukkes, at episoden er banderelateret.

Den igangværende bandekonflikt udspringer fra København. Her har politidirektør Anne Tønnes fortalt, at der er tale om et opgør internt i en bande fra Nørrebro.

Ifølge Ritzaus oplysninger er der tale om banden Brothas, der udspringer fra bebyggelsen Mjølnerparken på Ydre Nørrebro.

Splittelsen har ifølge politiet ført til flere skyderier. I København er flere blevet ramt, heriblandt to tilfældige mænd.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.