Person på overvågningsvideo er en 15-årig dreng

Fyns Politi har offentliggjort video fra tankstation optaget den morgen, da betonklods dræbte kvinde på Fyn.

Ritzau
Person på overvågningsvideo er en 15-årig dreng Foto: Scanpix/Bax Lindhardt
3. oktober 2016 18:40 - Opdateret 3. oktober 2016 21:33

En person har meldt sig selv til politiet, efter at Fyns Politi mandag offentliggjorde en overvågningsvideo fra en tankstation i Vissenbjerg.

Kort tid efter offentliggørelsen blev politiet kontaktet af en far, der oplyste, at det var hans 15-årige søn på billederne, siger politikommissær Michael Lichtenstein, Fyns Politi.

- Jeg kan ikke sige så meget. Jeg blev ringet op af en far, der havde set billederne og snakket med sin søn, og de var begge enige om, at det var sønnen og rettede henvendelse til os, siger Michael Lichtenstein.

Han ønsker ikke at oplyse mere om drengen.

Politiet betragter den 15-årige som et vigtigt vidne i sagen om betonklodsen, der tidligt om morgenen 21. august fra en motorvejsbro blev kastet ned på den fynske motorvej, hvor den ramte en bil med en tysk familie.

En 33-årig tysk kvinde blev dræbt, og en 36-årig mand blev hårdt såret. Parrets femårige søn slap med skrammer.

Sagen efterforskes af politiet som en drabssag, og drengen vil nu blive afhørt af politiet.

- Vi skal i gang med at snakke med drengen og eventuelt andre vidner, som han kan hjælpe os i retning af, siger Michael Lichtenstein, der oplyser, at drengen hverken er anholdt eller sigtet for noget.

- Som det ser ud nu, betragter vi ham klart som et vidne, og vi håber, at han kan være med til at kaste lys over sagen, siger Michael Lichtenstein.

Han venter, at politiet taler med den 15-årige tirsdag.

Videoen med billederne af drengen er optaget den pågældende morgen. De viser en ung mand klædt i en mørk hættetrøje med tryk på brystet.

Flere vidner har set en tilsvarende mand på Middelfartvej tæt på den motorvejsbro, hvorfra betonklodsen blev kastet, og det er det, der har fået politiet til at interessere sig for ham.

Politiet efterlyste i sidste uge en ældre Volvo stationcar, der var blevet set i nærheden af motorvejsbroen. Den 15-årige har umiddelbart ingen forbindelse til denne bil, oplyser politiet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...