PET -politimand fortæller

Hugo Mortensen fortæller spændende historier fra sit arbejdsliv

Marianne D. Cornett
Den tidligere PET-politimand Hugo Mortensen fortæller underholdende og med masser af humor om sit liv og arbejdsliv - i Manegen den 13. november. Arkivfoto.
Sæby 10. november 2014 08:00

SÆBY: Publikum skal forberede sig på en munter aften, når tidligere PET-politimand Hugo Mortensen fortæller om sit liv og arbejdsliv.

Han er født i 1945 og voksede op i et typisk arbejderkvarter i Aalborg, hvor hans far var fabriksarbejder og mor var hjemmegående.

Mortensen gik på tre forskellige skoler, men ingen kunne fange hans interesse. Dovenskab og almindelig slendrian var hans varemærke og hans fik blot en mellemskoleeksamen efter fem års intense studier.

Efter skolegangen søgte han ind til Søværnet, hvor ikke kunne blive officer med sine dårlige skolepapirer. Han søgte også ind på officersskolen to gange – og dumpede begge gange med et brag. Imidlertid fik han ansættelse hos politiet.

43 ½ år gjorde han tjeneste i politikorpset - dels nogle år i ordenspolitiet i København, tre år i fremmedpolitiet og siden hos kriminalpolitiet i Glostrup. Men i 1975 startede han i Politiets Efterretningstjeneste, hvor han arbejdede indtil april 2010.

Mød en spændende, sjov og charmerende Hugo Mortensen i Manegen 13. november kl. 19.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...