Jerslev

Petanquespillere kan søge ly for regn og blæst

Nyt hus er opført af Klub9740

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kurt Bering

JERSLEV:Petanquespillerne i Jerslev kommer nu under tag. Der er holdt rejsegilde på en bygning, hvor spillerne kan søge ly for regn og blæst.

Det er Klub9740, der er en gruppe på 14-16 mænd, der opfører bygningen.

- Vi har modtaget 20.000 kr. af Jerslev-fonden, og vi bad så Klub9740 hjælp os med det praktiske, og det sagde de ja til, fortæller formand for petanqueklubben, Anna Rasmussen.

Petanquebanerne på Jerslev Stadion er meget benyttet, og der afvikles turneringer på banerne.

- Når det regner og blæser, er det svært at holde styr på papirerne, fortæller Anna Rasmussen. Derfor har vi ønsket tag over hovedet.

Petanquebygningen, der er på ca. 25 kvadratmeter, rummer også et lagerrum til klubbens udstyr, som hidtil har skullet slæbes mellem baner og det gamle klubhus.

- Det er en stor lettelse for os.

Som det sig hør og bør ved et rejsegilde, blev der skudt til måls efter en flaske i kransen i byggeriets top. Det var Svenne Sørensen, der ramte plet. Han fik den udsatte præmie en valnøddebjesk fra 2013. Men han delte med de andre.

Klub9740 har i øvrigt haft travlt på det seneste. Gruppen mødes hver anden torsdag over en kop kaffe, og så tager de ellers en tørn. Men som oftest er de i sving mellem møderne.

De har repareret et hegn på Sterup Stadion, repareret borgerforeningens legeplads, og lavet tribune ved det gamle klubhus, ligesom banderne omkring kampbanen har fået en kærlig hånd. Også i Borgen er der sat hylder op og udført en del praktisk arbejde til glæde for de foreninger, der bruger byens samlingssted.

I vinterperioden skal der igen ske en opretning af banderne, og der er flere andre opgaver, der venter.

- Næste opgave er allerede i støbeskeen. Det er et hus ved søen i den nye udstykning, fortæller borgerforeningens formand, pressefotograf Kurt Bering.

Det begyndte faktisk med, at der skulle laves et borde-bænke-sæt, men resultatet blev, at der skal bygges et lille hus.

- Nu skal vi så søge fonde til huset, fortæller Kurt Bering, der regner med, at huset står klart i 2017.

Genbrugsforretningen Tusindfryd har sørget for, at Klub9740 har fået gule veste med teksten "Klub9740", så ingen kan være i tvivl om,

Klub9700 opstod i forbindelse med det store 9740-projekt, og klubben har Frank Elefsen og Jens Peter Lorenzen som tovholdere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.