Peter Reichhardt bliver ny programchef i Tivoli

1. september begynder Peter Reichhardt hos Tivoli, hvor han skal fokusere på udvikling af teater og revy.

Den tidligere teaterchef og skuespiller Peter Reichhardt skal være ny programchef for teater og forestillinger i Tivoli. Det skriver selskabet bag i en pressemeddelelse.

Med den nye ansættelse håber Tivoli at sætte endnu mere skub i udviklingen af teater, revy og musicals i forlystelseshaven.

Sammen med Tivoli Produktion og underdirektør Nikolaj Koppel skal Peter Reichhardt nemlig stå for at videreudvikle Tivolis teaterprofil. Det skal gerne i den lange ende sikre flere publikummer året rundt.

Den kommende programchef glæder sig til de nye udfordringer.

- I Tivolis dna ligger netop de værdier, der er så afgørende for store teateroplevelser; nemlig fejring af livet. Om det så er det musikdramatiske eller det komiske repertoire, vi præsenterer publikum for, så går det kommercielle projekt ud på at skabe fælles glæde og energi for alle og nå ud til et bredt og mangfoldigt publikum.

- Jeg glæder mig til fremover at skabe endnu flere gode teateroplevelser i Tivoli, siger han.

Det er en erfaren kulturmand, som Tivoli har valgt til stillingen. Den 48-årige Peter Reichhardt er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og er søn af den folkekære skuespiller Poul Reichardt.

Ligesom sin far har Peter Reichhardt også brugt en stor del af sin tid foran kameraet. Han har blandt andet været med i filmene "Zappa" og "Blinkende Lygter" samt tv-serien "2900 Happiness". Derudover har han også været teaterchef for teatret Mungo Park i Allerød.

Han begynder i sit nye job 1. september.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.