Peter Sørensen: Randers var bedst

AGF-træner Peter Sørensen havde ingen problemer med at erkende, at hans mandskab tabte til et bedre hold.

Peter Sørensen: Randers var bedst

AGF-træner Peter Sørensen måtte se til fra tribunen med karantæne, da hans hold søndag tabte 2-1 til Randers.

- Det kunne jeg godt have undværet, var Peter Sørensens egen kommentar til sin plads på tribunen, hvor han ikke var fornøjet med, hvad han så.

- Jeg synes, Randers var bedst, og de vandt fortjent. Vi kunne glæde os over, at vi overlevede indledningen på kampen, og at vi fik kæmpet os tilbage og fik ilt igen med føringsmålet.

- Men så kom vi dårligt ud til anden halvleg, og de fik et mål, der så ud til at tage modet fra os. Og så tror jeg, der var spillere, som var udmattede oven på kampen i Georgien, siger Peter Sørensen.

Hos AGF var der debut til den nye finske midterforsvarer, Petri Pasanen, der har en fortid hos blandt andre Werder Bremen og Red Bull Salzburg. Peter Sørensen var nogenlunde tilfreds med, hvad han så fra finnen.

- Det var udmærket. Han tog både ansvar for eget spil, og han tog også ansvar for bagkæden som helhed, siger Peter Sørensen.

Petri Pasanen var på det personlige plan også tilfreds.

- Vi tabte 2-1, så jeg er selvfølgelig ikke glad. Men for mig personligt var det positivt, at jeg var i stand til at spille 90 minutter, efter at jeg ikke har spillet en kamp i to måneder, siger Petri Pasanen.

Den finske forsvarer satte efter sine første få hektiske døgn i AGF følgende ord på sin start i klubben.

- Jeg kan ikke sige så meget, jeg har kun haft en træning og en kamp. Men jeg fået en god velkomst, der er mange varme og flinke mennesker, det er en god start, men vi skal til at have nogle point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.