Thisted

PhotoCare ud af J.P. Jacobsen Center

Indehaver af fotoforretning har købt ejendommen på hjørnet af Vestergade og Frederiksgade og flytter ind i tidligere Expert-forretning

Forhallen har fået nye farver, og en spindeltrappe er fjernet, så Henrik Starckes relief "Livsglædens Herold" nu igen fremtræder tydeligt for gæsterne på vej ned i garderoben.

Forhallen har fået nye farver, og en spindeltrappe er fjernet, så Henrik Starckes relief "Livsglædens Herold" nu igen fremtræder tydeligt for gæsterne på vej ned i garderoben.

Efter to år i J.P. Jacobsen Center flytter PhotoCare til januar til hjørneejendommen i Vestergade, hvor Expert tidligere havde adresse. - Der er alle muligheder for at lave en fin butik. Men vi har ikke kunnet finde os til rette, siger Jesper Lehd, medejer af PhotoCare - tidligere Fotomagasinet - om det lejemål fordelt på to etager, som forretningen har haft, siden det nye indkøbscenter åbnede i 2008. Forretningen har i dag fotoatelier i underetagen med indgang fra Store Torv, mens salget af kameraer og så videre foregår i den del af forretningen, der har adgang fra første sal inde i centret. - For andre kan det sikkert fungere fint, men vi har overvurderet muligheden for at trække kunder op på første sal, siger Jesper Lehd. Sammen med hustruen Anette har Jesper Lehd pr. 1. august købt ejendommen på hjørnet af Vestergade og Frederiksgade. Her skal der bygges til ud mod gården. Alligevel får PhotoCare et lidt mindre butiksareal på den nye adresse. - Men til gengæld vil det være mere hyggeligt for kunderne, at vi kan være på den samme etage, ligesom i den gamle butik på Store Torv. Jeg tror, fotoafdelingen har mistet nogle kunder, fordi det var lidt for besværligt at komme op på første sal. I den nye forretning kan vi være mere til stede for hinanden, siger Jesper Lehd. Men også huslejen spiller ind - og det forhold, at PhotoCare i Vestergade kan blive ejer i stedet for lejer.