Pighvarpoupiette på asparges

Fødevarer 25. august 2007 06:00

Ingredienser { 400 g pighvarfilet { 2 dl piskefløde { purløg { dild { 1 æggeblomme { salt og peber { fiskefond Fremgangsmåde Filetterne skæres i strimler på ca. 2 cm 4 stk. rulles omkring tommelfingeren, så der dannes en rede. Resten af fisken blendes med piskefløde, purløg, dild, æggeblomme, salt og peber. Farsen sprøjtes i rederne, og de bages i ovn med fiskefond i ca. 15 min ved 170 grader. Safrancreme Ingredienser { 1/2 l kraftig fiskefond { 2 skalotteløg { lidt piskefløde { 150 g smør { lidt safran Fremgangsmåde Fond, hakket skalotteløg og safran koges ind til det halve, tilsæt derefter fløden. Koges op og blendes med det kolde smør.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...