EH Aalborg

Pilen peger opad i EH Aalborg før møde med mestrenes landsholdsparade

Topscorer Laura Damgaard fornemmer, at EH Aalborg er inde i periode med opadgående formkurve inden onsdagens kamp mod København Håndbold

Laura Damgaard har været et af EH Aalborgs stærkeste offensive kort i sæsonen. Arkivfoto: Lars Pauli

Laura Damgaard har været et af EH Aalborgs stærkeste offensive kort i sæsonen. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:14 spillere. Så mange havde København Håndbold ude af huset i sidste uge til landsholdsopgaver. I EH Aalborg? Nul.

Og det udpensler vel meget godt den forskel, der er og bør være på et oprykkerhold og de forsvarende danske mestre. Det betyder dog også, at nordjyderne har haft gode forudsætninger i forberedelserne til kampen mod københavnerne onsdag aften.

- Vi har haft muligheden for at stille skarpt på nogle af de ting, vi normalt ikke har tid til. Vi har fået finpudset vores forsvar og kontrafasen. Forsvaret har egentlig været fint, og det er vigtigt, at vi har en solid base at arbejde ud fra, fortæller EH Aalborg-topscorer, Laura Damgaard.

Nordjyderne tabte i sidste runde med en enkelt til Randers HK, og Damgaard fornemmer også, at oprykkerne bevæger sig i den rigtige retning. Oprykkerne jagter fortsat sæsonens første point.

- Nederlaget til Randers tog hårdt på mange af os spillere, fordi det var så tæt på, men jeg synes, at vores formkurve er opadgående, siger Damgaard.

Der er kampstart onsdag klokken 18.30 i Nørresundby Idrætscenter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.