Pilou Asbæk lover mere ondskab i ny sæson af Game of Thrones

Han er kynisk og kalkulerende i rollen som Euron Greyjoy, men showet er først lige startet, lover Pilou Asbæk.

Pilou Asbæk Foto: Free/Hbo

Pilou Asbæk Foto: Free/Hbo

Med kynisme og koldblodig brutalitet slagter de hinanden på kryds og tværs i hitserien "Game of Thrones", og syvende sæson bliver ingen undtagelse.

Det fortæller Pilou Asbæk, der spiller rollen som Euron Greyjoy i successerien, til Empire Magazine ifølge det britiske internetmedie Joe.co.uk.

Han garanterer, at den kommende sæson af "Game of Thrones" endnu engang vil byde på ondskab i sin reneste form. Særligt har han arbejdet på sin egen karakters brutale sider.

- De psykopater, jeg er stødt på, har så mange forskellige sider. Så i hver scene, jeg har spillet Euron, har jeg valgt en ny ting, jeg vil vise. I denne scene vil jeg være charmerende. I denne scene vil jeg være en krænker. I denne scene vil jeg slå nogen ihjel, forklarer Asbæk til mediet.

I rollen som Euron Greyjoy tager Pilou Asbæk dermed kampen op med karakteren Ramsay Bolton om at være en af seriens mest koldblodige karakterer.

Karakteren Ramsay Bolton, der spilles af Iwan Rheon, er i "Game of Thrones" blevet kendt for blandt andet at skamfere sine ofre og servere dem for sine hunde.

- Efter denne sæson kommer Ramsay til at ligne et lille barn, lover Pilou Asbæk, der ud over "Game of Thrones", også er kendt fra serier og film som "1864" og "Kapringen".

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.