Piotr Wozniacki efter sejr: Selvfølgelig var jeg nervøs

En perfekt start blev afløst af nerver i Wozniacki-lejren, da spansk fighter pressede danskeren ud i tre sæt.

Piotr Wozniacki nåede at få nerver på i løbet af kvartfinalen tirsdag. Foto: Scanpix/Paul Crock

Piotr Wozniacki nåede at få nerver på i løbet af kvartfinalen tirsdag. Foto: Scanpix/Paul Crock

Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, var ovenud tilfreds, efter at den andenseedede dansker tirsdag eftermiddag dansk tid havde ekspederet spanske Carla Suárez Navarro ud af Australian Open.

Efter en noget nær perfekt start af danskeren, der tog første sæt 6-0, kom der dog tilsyneladende nerver på i andet sæt, der gik til spanieren i tiebreak.

- Det var en meget god start, og derefter begyndte Navarro at spille meget godt, og Caroline virkede lidt låst, men hun kom godt tilbage i tredje sæt, siger Piotr Wozniacki.

Den 27-årige dansker fik styr på spillet i tredje sæt, hvor spanierens niveau også dalede i forhold til et stærkt andet sæt.

Efter godt to timers spil kunne Wozniacki booke en plads i semifinalen på sin tredje matchbold. Hun vandt opgøret med cifrene 6-0, 6-7, 6-2.

Piotr Wozniacki indrømmer, at han nåede at blive nervøs for udfaldet af kampen efter en ellers perfekt start.

Især da spanieren overlevede en matchbold ved stillingen 5-4 i dansk favør i andet sæt, kom der nerver på i Wozniacki-lejren.

- Selvfølgelig var jeg nervøs. Når man misbruger en matchbold på en rimelig nem bold fra baghåndssiden, så er det klart, at jeg blev lidt nervøs, siger Piotr Wozniacki.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.